Avrasya Sirki Trabzon'da

Anadolu turnesinde bulunan Avrasya Sirki, Trabzon Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında, tümüyle yenilenen 2007 programı ile 10-11 ve 12 Ağustos tarihlerinde gösteriler yapmak üzere Trabzon'a geldi.KTÜ kampusü, Yabancı Diller Fakültesi önündeki şenlik

Avrasya Sirki Trabzon'da

Anadolu turnesinde bulunan Avrasya Sirki, Trabzon Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında, tümüyle yenilenen 2007 programı ile 10-11 ve 12 Ağustos tarihlerinde gösteriler yapmak üzere Trabzon'a geldi.

KTÜ kampusü, Yabancı Diller Fakültesi önündeki şenlik alanına kurulacak olan dev sirk çadırında, dünyaca ünlü akrobatlar, ateşbazlar, lastik kızlar, palyaçolar, aslan, kaplan, leopar ve yılan şovları ile Trabzonlulara unutulmaz gösteriler sunulacak.

Sirk Koordinatörü Sümer Dinçer Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde yaptığı basın açıklamasında Trabzon Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında kente geldiklerini belirterek, 10-12 Ağustos tarihleri arasında Karadeniz Teknik Üniversitesi kampüsünde gösterilerini sunacaklarını ifade etti. Dinçer, bilet ücretlerinin 5-10 YTL arasında değiştiğini söyledi.

E. Neslihan SAĞIR / haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel