Avrasya Pazarında kaçakçılık operasyonu

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi (KOM) mahkeme kararı ile birlikte Moloz Mevkiinde bulunan Avrasya Pazarına 100 polis ile baskın düzenleyerek kaçakçılara geçit vermedi.Çevik Kuvvet’in pazarın giriş v

Avrasya Pazarında kaçakçılık operasyonu

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi (KOM) mahkeme kararı ile birlikte Moloz Mevkiinde bulunan Avrasya Pazarına 100 polis ile baskın düzenleyerek kaçakçılara geçit vermedi.

Çevik Kuvvet’in pazarın giriş ve çıkışlarını kontrol altına alması ile başlayan operasyonda KOM şube ekipleri pazar içinde geniş çaplı arama yaptı. 32 işletmeye giren ekipler yurda yasa dışı yollar ile sokulmuş tekel ürünlerini ele geçirdi.

Yaklaşık 5 saat süren operasyonda polis ekipleri 7 bin 200 adet kaçak sigara 17 bin 200 adet makaron, 7 kg 78 gram kaçak tütün 7 bin 750 adet kaçak sigara kağıdı ile 3 adet kaçak viski ele geçirdi. Ekipleri 32 işletmenin 13’ün ele geçirdiği malzemeleri çevik kuvvete ait otobüsler ile il emniyet müdürlüğüne getirdi.

Öte yandan işletmelerin sahipleri 13 kişide gözaltına alındı. Trabzon KOM şubeye getirilen şahsılar hakkında kaçakçılık suçlarından işlem yapıldı. Yetkilerin kaçakçılığa yönelik kararlı operasyonlarının devam edeceği öğrenildi.

Haber : Şükrü Üçüncü    

ahlmawkfey7xs5eelv_y5ukewl6o85qgdrw_q-xjzk50.jpg

akt6o8nbiebpziq4i6i_li42wcip8vtcfpvpwc2uh2vb.jpg

amow8tbjkn6eh90fmeeif1y_vq7a7kj1kw8w0umbxcuy.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel