ATV'ye 2 Yıldız Trabzon'dan

ATV ekranlarında yayınlanan ve oldukça ilgi toplayan "Halkın Yıldızları" isimli Türk Halk Müziği yarışmasında Maçka Büyük Sümela Otel'de gerçekleşen Trabzon elemelerinden 2 yarışmacı finale kaldı, Nuri Bahadır ve Gülten Orhan.Zigana Tv ekranlarından tanıd

ATV'ye 2 Yıldız Trabzon'dan

ATV ekranlarında yayınlanan ve oldukça ilgi toplayan "Halkın Yıldızları" isimli Türk Halk Müziği yarışmasında Maçka Büyük Sümela Otel'de gerçekleşen Trabzon elemelerinden 2 yarışmacı finale kaldı, Nuri Bahadır ve Gülten Orhan.

Zigana Tv ekranlarından tanıdığınız, Nuri Bahadır, 11 kişinin katıldığı finallerde kendisine şans arıyor.

Trabzon elemelerinden İstanbul'da yapılan finallere katılmaya hak kazanan bir diğer isim ise aslen Gümüşhane'nin Zigana Köyü'nden olan ve KTÜ'de okuyan, yine Zigana Tv. Ekranlarında "Türkülü Geceler" programından yakınen tanıdığınız Gülten Orhan. Büyüleyici sesiyle yarışmada kendisine şans arayan Gülten Orhan'ın şansı bir hayli fazla.

Karadeniz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel