Atapark’ta ücretsiz internet dönemi başladı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Meydan Parkı’ndan sonra Atapark’ı da ücretsiz internetle donattı. Uygulamadan oldukça memnun kaldıklarını ifade eden bölgedeki esnaf ve vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.ÜCRETSİZ VE SORUNS

Atapark’ta ücretsiz internet dönemi başladı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Meydan Parkı’ndan sonra Atapark’ı da ücretsiz internetle donattı. Uygulamadan oldukça memnun kaldıklarını ifade eden bölgedeki esnaf ve vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.

ÜCRETSİZ VE SORUNSUZ BAĞLANTI

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, içinde bulunduğumuz internet çağında vatandaşların bilgiye çok daha rahat bir şekilde ulaşabilmesi için Meydan Parkı’ndan sonra Atapark’ı da ücretsiz internet bağlantısıyla donattı. Atapark ve bölgesinde vatandaşlar artık bilgisayar, cep telefonu ve i-pad gibi cihazlarından internete ücretsiz ve sorunsuz olarak bağlanabiliyor.

VİZYON 2019’DA SÖZ VERMİŞTİK

Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan uygulamayı değerlendiren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinden önce verdiği sözü hatırlatırken, “Vizyon 2019 beyannamemizde şehrimizdeki park ve meydanlarda ücretsiz internet bağlantısı sağlanacağı noktasında hemşehrilerimize söz vermiştik. Bu sözümüzü yerine getiriyoruz. Meydan Parkı’ndan sonra Atapark’ta da ücretsiz internet bağlantısı sağlandı. Diğer parklarımızda da bu uygulamayı başlatacağız” diye konuştu.

Atapark bölgesindeki esnaf ve vatandaşlarda başlatılan uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu’na uygulamadan ötürü teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler