Atalay'dan başkana ziyaret

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Trabzon Belediyesi'nin yeni hizmet binasına taşınması sebebiyle Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Me

Atalay'dan başkana ziyaret

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Trabzon Belediyesi'nin yeni hizmet binasına taşınması sebebiyle Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

 

Ziyarette konuşan Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Trabzon'un büyükşehir olma yolunda adım adım ilerlediğini belirterek "Ben başkanıma büyükşehir belediye başkanı olarak hitap etmek istiyorum. İnşallah çok yakında bu da gerçekleşecek. Başkanımız yıllarca bürokraside çok büyük hizmetler vermiş. Şimdi de Trabzon Belediye Başkanı olarak çok güzel projelere imza atıyor. Trabzon'un vizyonunu çok yükseklerde tutuyor. Kentsel dönüşüm konusunda olsun, diğer çalışmalarda olsun büyük bir gayretle çalışıyor. Başkanımızla şehrimiz bir başka güzelleşiyor. Şahsında ekibine ve kendisine teşekkür ediyor, başarıların devamını diliyorum" dedi.

 

Başkan Gümrükçüoğlu ise Trabzon evladı olarak Trabzon'a yapılan ve yapılacak olan her yatırımda katkısı ve gayreti olan Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay'ı yeni hizmet binasında görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek "Sayın Atalay, gerek Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü görevini yerine getirirken, gerekse onun öncesinde ve sonrasında Trabzon'a çok büyük hizmetler yapmıştır. Bu görevleri yerine getirirken ve bundan sonra yapacağı görevlerde bütün ülkeye hizmet ettiği gibi Trabzon'u da gönlünün ayrı bir yerinde hep tutmuştur. Bunun tezahürlerini de Trabzon olarak fazlasıyla görmekteyiz. 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyat Oyunları'na hazırlanırken, bu oyunların Trabzon'a kazandırılması öncesinde büyük gayretlerini tekrar hatırlatarak kendilerine şehrim adına, Trabzon halkı adına teşekkürlerimizi bir kez daha ifade ediyoruz. Şimdi ki ve bundan sonraki görevlerinde başarılarının devamı diliyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel