Aşklarına kilit vuruyorlar

Ordu'da Şadırvan mevkisinde çiftler, aşklarını astıkları kilitle perçinliyorlar.Ordu'da Şadırvan mevkisinde buluşan arkadaşlar, evliler ve genç aşıklar, hem sevgilerini hem de dileklerini yazdıkları kilitleri meydana konulan platforma asıyorlar. Bazı aşık

Aşklarına kilit vuruyorlar

Ordu'da Şadırvan mevkisinde çiftler, aşklarını astıkları kilitle perçinliyorlar.

Ordu'da Şadırvan mevkisinde buluşan arkadaşlar, evliler ve genç aşıklar, hem sevgilerini hem de dileklerini yazdıkları kilitleri meydana konulan platforma asıyorlar. Bazı aşıklar evlenmeyi planladıkları kız arkadaşlarının isimlerini, bazıları da hiç bitmeyecek kardeşliklerini aldıkları asma kilitlerle kurulan platforma kilitliyor. Kilitleri asan vatandaşlar dostluklarının, aşklarının bir ömür devam etmesini diliyor. Kilit üstüne yazılan 'Aşkımla Sonsuza', 'Kalbimin Anahtarı Ellerinde' ve 'Dostluğumuzun Arası Açılmasın' gibi sözler oldukça dikkat çekiyor.

Kurulan kalp şeklindeki platformun Ordu'ya renk kattığını söyleyen vatandaşlar kilitlerini asarken fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel