Askıda ekmek projesi'ne tam destek

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, İlkadım Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi ailelere yönelik başlatılan, Askıda Ekmek Projesi'ne tam destek verdi.İlkadım Belediyesi, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında hayata geçirile

Askıda ekmek projesi'ne tam destek

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, İlkadım Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi ailelere yönelik başlatılan, Askıda Ekmek Projesi'ne tam destek verdi.

İlkadım Belediyesi, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında hayata geçirilen 'Askıda Ekmek' uygulamasının yaygınlaştırılması amacıyla tanıtım çalışmalarına başladı. Projenin ilk tanıtımı ise Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapıldı. İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Seven, proje hakkında STSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'na bilgi verdi. Seven, büyük önem verdikleri projeyi yaygınlaştırmak için kamu kurum ve kuruluşlarının da desteklerine ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Proje kapsamında ihtiyaç sahibi 6 bin kişiye günlük marka dağıtımı yapıldığını belirten Ahmet Seven, "Projemiz yeni uygulanmaya başladı. Daha önceden belirlediğimiz ihtiyaç sahipleri verdiğimiz markalarla Halk Ekmek büfelerinden ekmeklerini alıyorlar. Ailedeki fert başına günlük marka veriyoruz. Projenin en büyük destekçileri ise yardımsever halkımız. Kurumları bizzat ziyaret ederek projenin tanıtımını yaparak, 'Siz de paylaşımda yerinizi alın' diyoruz. Yardımseverlerin katkılarıyla daha çok kişiye ulaşmaya çalışıyoruz. Şu anda Halk Ekmek büfelerinde ekmeğin tanesi 400 kuruş. Ama projeye destek olanlara ise ekmeğin tanesi 350 kuruştan veriliyor. Projeye destek veren kişi, kurum ya da kuruluş aldıkları markaları isterse kendi tespit ettiği ihtiyaç sahiplerine de verebilir. İlkadım Belediyesi olarak, kentimizin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olarak sizi bu kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz." dedi.

 

STSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, İlkadım Belediyesi'nce başlatılan projeye tam destek verdiklerini belirterek, "Her zaman fakir ve fukaranın yanında olan Osmanlı geleneğimizi yaşatmak çok güzel bir şey. Belediye Başkanımız nezdinde bu projede emeği geçenleri kutluyorum. Bugün ihtiyaç sahibi olup da sıkıntısını dile getiremeyen onca vatandaşımız var. Biz de ecdatlarımız gibi darda olup da seslerini duyuramayan vatandaşlarımızı tespit edip hep birlikte destek vermeliyiz. Uygulamaya başladığınız projeye desteğimizi vereceğimizi belirtmek istiyor ve herkesi de destek vermeye davet ediyorum." diye konuştu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler