ASKF’den TTSO'ya ziyaret

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Temmuz ayında Trabzon’da yapılacak olan EYOF 2011 Avrupa Olimpik Gençlik Oyunları’nın ardından spor tesisi altyapısının güçlenmiş olacağını söyledi. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (A

ASKF’den TTSO'ya ziyaret

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Temmuz ayında Trabzon’da yapılacak olan EYOF 2011 Avrupa Olimpik Gençlik Oyunları’nın ardından spor tesisi altyapısının güçlenmiş olacağını söyledi.

 

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Trabzon Şubesi Başkanı Burhan Cahit Erdem ve Yönetim Kurulu üyelerinin ziyareti sırasında konuşan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, amatör spora bugüne kadar destek olunduğunu belirtti. Trabzon’da gençlerin spora yatkın olduğunu, çeşitli alanlarda ulusal ve uluslararası çapta birincilik kazanan sporculara teşvik sağlandığını vurgulayan Hacısalihoğlu, ASKF Trabzon Şubesi’nin de ildeki gençlerin spor çalışmalarını yönlendiren önemli bir kurum olduğunu, sosyal bir faaliyet olarak bu görevi üstlenmelerinin de takdir edilmesi gerektiğine işaret etti.

ASKF Trabzon Şubesi Başkanı Burhan Cahit Erdem ise Trabzon’da birçok alanda spor faaliyetlerinin yürütüldüğünü ve farklı dallarda imkânsızlıklar içinde ulusal ve uluslararası alanda başarılar elde edildiğini söyledi. Erdem, spor faaliyetinde bulunmak isteyen gençlere destek olunması ve imkan verilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler