Askeri lojmanda baca yangını çıktı

Giresun’da bu akşam Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanlığı’na ait Askeri Lojman’da baca yangını çıktı.Olay akşam saat 17.00’da Tayyaredüzü mahallesinde bulunan Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanlığı'na ait 7 katlı askeri lojmanda meydana geldi. Jandarma B

Askeri lojmanda baca yangını çıktı

Giresun’da bu akşam Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanlığı’na ait Askeri Lojman’da baca yangını çıktı.

Olay akşam saat 17.00’da Tayyaredüzü mahallesinde bulunan Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanlığı'na ait 7 katlı askeri lojmanda meydana geldi. Jandarma Bölge Komutanlığı içerisinde bulunan 7 katlı askeri lojmanda çıkan baca yangınına Giresun Belediyesi İtfaiye ekipleri müdahale ederek yangını söndürdü. Baca yangını sonucu çıkan dumanlar lojmanın kalorifer dairesine indi. İtfaiye ekipleri baca yangınını söndürüp dumanı tahliye ettikten sonra olay yerinden ayrıldı. Çıkan baca yangını sonucu herhangi bir can kaybı ve yaralanma meydana gelmezken, lojmanda oturanlar söndürme çalışmalarını evlerinin camlarından takip ettiler.

Olay yerine gelen polis ve askeri yetkililer çıkan baca yangını ile ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler