Askeri araçla kaza yaptı

2005-2006 yılında Karaman’da vatani görevini şoför olarak yapan ve askeri  araçla trafik kazısı yapan Trabzonlu  M.E (25)  terhis olduktan  4 yıl sonra suçlu bulundu.  Askeri  aracıyla  kavşağa girdikten sonra trafik lambalarının bozuk olmasıyla nedeniyle

Askeri araçla kaza yaptı

2005-2006 yılında Karaman’da vatani görevini şoför olarak yapan ve askeri  araçla trafik kazısı yapan Trabzonlu  M.E (25)  terhis olduktan  4 yıl sonra suçlu bulundu.  Askeri  aracıyla  kavşağa girdikten sonra trafik lambalarının bozuk olmasıyla nedeniyle  kamyonla çarpışan M.E’nin başına gelmeyen kalmadı . 

Geçimini şöförlük yaparak sağlayan ve terhis olduktan sonra  4 yıl boyunca yargılanan  ME mahkeme tarafından kusurlu bulunarak ehliyetine 2 yıl süre ile el konuldu

Ardından 2 bin TL.para cezasına çarptırılan  M.E bu cezayı ödemek için özel arabasını satmak zorunda kaldı

Askeri araçla kaza yaptıktan sonra 4 yıl boyunca yargılanan M E mağdur olduğunu belirterek”  Geçimimi şoförlük yaparak sağlıyorum. Ehliyetime 2 yıl süreyle el koyuldu. Artık daha çalışamayacağım.  Bu da yetmezmiş gibi 2.Bin TL para cezasına çarptırıldım. Özgürlüğümü elimden aldılar. Bu devirde iş bulmak zaten çok zor.Lütfen bana  yardım edin “ diyerek yetkililere seslendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel