Asker uğurlama kazası: 17 yaralı

Naim Yazıcı'yı vatani görevini yapmak üzere Hatay'a uğurlamak isteyen Yazıcı'nın ailesi, yakınları ve arkadaşları, Körfez Belediyesi'nden temin ettikleri otobüsle Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne hareket etti.Süleyman Soyçiçek'in kullandığı 41 F

Asker uğurlama kazası: 17 yaralı

Naim Yazıcı'yı vatani görevini yapmak üzere Hatay'a uğurlamak isteyen Yazıcı'nın ailesi, yakınları ve arkadaşları, Körfez Belediyesi'nden temin ettikleri otobüsle Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne hareket etti.

Süleyman Soyçiçek'in kullandığı 41 F 5132 plakalı otobüs, Yukarı Hereke Kışladüzü Mahallesi Taşocakları yolunda, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yan yattı.

Bu şekilde bir süre sürüklendikten sonra durabilen otobüsteki, sürücü Soyçiçek, acemi birliğine gitmek isteyen Naim Yazıcı ile annesi Hanife, kardeşleri İdris, Süleyman, Ebru, Enis ve Safiye, kuzenleri Melek, Müslümat, Ayşe, Rukiye ve Neslihan Yazıcı ile Kadir Arslan, Nevzat Şahvelet, Hakkı Arslan ve Nurcan Doğan yaralandı.

Olay yerine sevk edilen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılan yaralıların genel sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Bu arada, otobüsün freninin boşalması nedeniyle sürücünün aracı kontrollü olarak durdurmak istediği ve kazanın bu nedenle meydana geldiği belirtilirken, polis ekipleri, olaya ilişkin soruşturma başlattı.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel