Asker Orhan Başkan kaza kurbanı

Haber61.Net – Haber Servisi - Trabzon’un Tonya İlçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre; Asker’den dağıtım iznine gelen 20 yaşındaki Er Orhan Başkan, patpat olarak tabir edilen araç ile geçirdiği kaza sonu

Asker Orhan Başkan kaza kurbanı

Haber61.Net – Haber Servisi - Trabzon’un Tonya İlçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre; Asker’den dağıtım iznine gelen 20 yaşındaki Er Orhan Başkan, patpat olarak tabir edilen araç ile geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti. Olay yerinde yaralanan talihsiz asker önce Tonya devlet hastanesine kaldırıldı.

Daha sonra Vakfıkebir Devlet Hastanesine sevk edilen Başkan; Burada tedavi altına alınmaya çalışılsa da bir türlü hayata tutunamadı. Bugün meydana gelen kaza ile ilgili Tonya İlçe Jandarma ekipleri olay yeri İlçenin Sayraç Mahallesinde inceleme başlattı.

Öte yandan talihsiz askerin Erzincan’da acemi birliğini tamamladıktan sonra usta birliği için dağıtım olduğu ve bayram iznini Tonya’da geçirdiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel