Asker babasının hazin sonu

Kaza, dün gece saat 22.00 sıralarında sahil yolu Ünye Belediyesi karşısında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, askerlik için Sivas’a gidecek olan Oğlu Tugay Güdek’i(20) uğurlamak üzere sahil yolunda bekleyen Davut Güdek(52), otobüsün geleceği saati öğr

Asker babasının hazin sonu


Kaza, dün gece saat 22.00 sıralarında sahil yolu Ünye Belediyesi karşısında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, askerlik için Sivas’a gidecek olan Oğlu Tugay Güdek’i(20) uğurlamak üzere sahil yolunda bekleyen Davut Güdek(52), otobüsün geleceği saati öğrenmek için yolun karşısındaki otobüs yazıhanesine giderken Ordu’dan Samsun istikametine gitmekte olan Erol H.(45) idaresindeki 28 K 1116 plakalı TIR’ın altında kaldı.
Feci kazada TIR’ın tekerlerinin üzerinden geçtiği ve bir süre sürüklediği Davut Güdek, ağır yaralanarak ambulansla Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Üç çocuğundan en büyüğü olan Tugay Güdek’i askere uğurlamaya gittiği sırada geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden inşaat işçisi Davut Güdek’in cenazesi yapılan otopsisinin ardından aileye teslim edildi.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler