"Asıl mesele halkın gönlünü âbâd etmektir"

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Metin Genç, seçim gezilerine mahalle ziyaretleriyle devam ediyor. Genç bu ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşlarla görüşerek projeleri hakkında vatandaşlara bilgi verdi.  AK Parti Ortahisar Belediye Başkan A

"Asıl mesele halkın gönlünü âbâd etmektir"
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Metin Genç, seçim gezilerine mahalle ziyaretleriyle devam ediyor. Genç bu ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşlarla görüşerek projeleri hakkında vatandaşlara bilgi verdi. 
 
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Metin Genç, Bizim hedefimiz öncelikle insan dostu şehir anlayışımızı hâkim kılmaktır olduğunu belirterek şöyle devam etti. “Kimlikli vekişilikli şehirler oluşturarak Trabzon un Ortahisar’ın tarihi derinlikleri olan medeniyetimizi şehir tasavvurunu ihya etmektir. Bunuyaparken en modern, en ileri tekniklerden, yöntemlerden de yararlanacağız. AK Parti olarak amacımız, ülkemizi köylerinden büyük şehirlerine kadar her mekânda, insanımızı merkeze alacak şekilde en güçlü, en zengin ve en demokratikdüzeylere yükseltmektir. AK Parti olarak bunun için hizmet aşkıyla ve millet sevdasıyla her an iyi ve her an yeni işler yapmaya devam edeceğiz.
123.20140326130540.jpg
 
Ortahisar ‘ın ve Trabzon’un tarihi mirasına yeniden ruh verecek. Her kesimden ve herkes tarafından heyecan duyacağı projelerimizi Milletimizle Trabzonlularla tek tek hayata geçireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın bu alanda AK Parti iktidarı AK Parti belediyeciliği kimsenin hayal bile edemediklerini hayata geçirdi. Bundan böylede devam edecektir. Bunun için dertli olmak lazım şevkli olmak lazım bu topraklara bu coğrafyaya
erd.jpg
sevdalı olmak lazım işte farkımız bu. AK Parti olarak amacımız, ülkemizi köylerinden büyük şehirlerine kadar her mekânda, insanımızı merkeze alacak şekilde en güçlü, en zengin ve en demokratik düzeylere yükseltmektir. AK Parti olarak bunun için hizmet aşkıyla ve millet sevdasıyla her an iyi ve her an yeni işler yapmaya devam edeceğiz” dedi.
 
 
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Metin Genç, Sosyal sorumluluk sadece merkezi hükümetin işi olmadığını belirterek şunları kaydetti. “Türkiye de bugüne kadar yaşanmamış hizmetler ortaya koydu. Başbakanımıza her gün dua eden on binlerce yaşlı bakıma muhtaç ihtiyaç sahibi vatandaşımız var. Bizimde yerel de güçlü sosyal politikalarımız olacak Hisar-ay sosyal anlamda en önemli düşüncelerimizden bir tanesidir. Yaşlılarımızın bakıma muhtaç ailelerimizin her zaman yanında olacağız okuyan yavrularımızı destekleyeceğiz. Hisar-ay ı güçlendireceğiz Trabzon’a güçlü bir vakıf haline oluşturmak için çalışacağız. Rehberlik danışmanlık hizmetlerinden temizlik ve bakım hizmetlerine kadar her türlü desteği vereceğiz. Yaşadığımız bölge her kesime aittir. Çocuklarımızın bu bölgede en fazla en geniş yaşam alanları hakkıdır. Çocuklarımız sevgi ile şefkat ile zaman geçirecekleri mekânları oluşturacağız. Çocuk meclisi, çocuk tiyatrosu ve geleneksel çocuk oyunları yavrularımızın hizmetine olacak. Çok güçlü bir eğitim aracı olan oyun ve oyuncaklardan oluşan bir oyuncak müzesini çocukların hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel