Asansörün halatı koptu!

SİİRT'te özel bir şerkete ait konutların inşaatında çalışan Selahattin Nas ile Yılmaz Kayar, binanın dış cephe sıvasını yaparken, asansör halatının kopması sonucu yere çakıldı. Nas ve Kayar, kaldırıldıkları hastanede öldü.İmam Hatip Lisesi Caddesi'nde öze

Asansörün halatı koptu!

SİİRT'te özel bir şerkete ait konutların inşaatında çalışan Selahattin Nas ile Yılmaz Kayar, binanın dış cephe sıvasını yaparken, asansör halatının kopması sonucu yere çakıldı. Nas ve Kayar, kaldırıldıkları hastanede öldü.

İmam Hatip Lisesi Caddesi'nde özel bir firmaya ait konutların inşaatında çalışan 47 yaşındaki Selahattin Nas ile 40 yaşındaki Yılmaz Kayar, bugün saat 13.30 sıralarında binanın dış cephe sıvasını yaptıkları sırada, temizlik asansörünün ipi koptu.

10'uncu kattan zemine çakılan asansörde ağır yaralanan Selahattin Nas ile Yılmaz Kayar, kaldırıldıkları Siirt Devlet Hastanesi'nde tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak öldü. Olaydan sonra Siirt Devlet Hastanesi'ne gelen Kayar ve Nas'ın yakınları gözyaşı dökerken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler