Artvinliler Derneği’nden Artvin Valisi’ne ziyaret

Trabzon Artvinliler Derneğinden Artvin Valisi'ne ziyaret.

Artvinliler Derneği’nden Artvin Valisi’ne ziyaret

Artvin Valisi Ömer Doğanay, Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.
 

Artvinlilerin ülkenin her yerinde olduğu gibi Trabzon’da da insanların gönlünde ayrı bir yer kazandığını belirten Vali Doğanay, dışarıda Artvin için samimi mücadele veren sivil toplum kuruluşları ve derneklerin önemine dikkat çekti.

Yaşanabilir huzurlu bir il..

Artvin’in eğitim-turizm ve kültür alanında önemli hedefleri olduğunu bu noktada güzel işlere imza atıldığını belirten Vali Doğanay, ulaşım ve alt yapıda devam eden projelerin de tamamlanmasıyla Artvin’in güzelliğine büyük katkı sağlanacağını belirtti. Artvin’in Karadeniz Bölgesi’nde yaşanabilir huzurlu bir il olduğunu ifade eden Vali Doğanay, “Artvin her şeyin en güzeline layıktır” dedi.

Artvinliler Derneği’nden Artvin Valisi’ne ziyaret

Kardeş şehir projesine Artvin’de hazır..

Trabzon Artvinliler Derneği’nin başarılı çalışmalarını takip ettiğini belirten Vali Ömer Doğanay, birlik ve beraberliğe dikkat çekerek hemşeri dayanışmasının önemini vurguladı.

Trabzon ile Mardin arasında son dönemde kurulan kardeş şehir projesinin çok anlamlı ve değerli bir çalışma olduğunu ifade den Vali Doğanay,“Artvin şehri olarak bizlerde bu projenin bir parçası olmaktan büyük mutluluk ve onur duyarız. Artvin insanının misafirperverliğini gösterme adına her şeye hazırız” diye konuştu.

Artvinliler Derneği’nden Artvin Valisi’ne ziyaret

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler