Artvin’in Hopa İlçesinde iş camiası sandığa gidiyor

Artvin’in stratejik açıdan en önemli ilçelerinden biri olan Hopa’da 1 Ekim Cumartesi günü  Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri gerçekleşecek.

Artvin’in Hopa İlçesinde iş camiası sandığa gidiyor

Sadece Hopa değil yeni ilçe olan Kemalpaşa ilçesinin de gözü-kulağı bu seçimlerde olacak.

DEĞİŞİM VE GELİŞİM ZAMANI

Hopa’nın ekonomik anlamda güçlenmesi yeni ivme kazanması noktasında oldukça önem verilen seçimlerde mevcut başkan Osman Akyürek ile birlikte “Değişim ve Gelişim Zamanı” parolasıyla yola çıkan Osman Demirci seçimlerde aday. Yarın Hopa ve Ticaret Sanayi Odası Konferans salonunda  saat 08.00’de başlayacak ve 17.00’de sona erecek seçimlerde 600’ün üzerinde oy kullanılması bekleniyor. 

BU SEÇİM BİR FIRSAT

Hopa ve Kemalpaşa’da ticaret ve sanayi alanında faaliyet gösteren iş insanları seçime oldukça büyük bir ilgi gösteriyor.  Türkiye’nin Gürcistan’a uzanan sınır kapısı olan Hopa’da var olan sıkıntıların ve sorunların çözümü açısından bu seçimin bir fırsat olduğu belirtiliyor. Yoğun bir katılımın olacağı Hopa Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde gerçekleşecek seçimde adayların son gün konuşmaları da seçimin kaderini belirleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel