Artvin'e "Bizans" baskını!

Artvin'de, polis tarafından düzenlenen operasyonla Bizans dönemine ait 34 parça tarihi sikke ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Artvin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçl

Artvin'e "Bizans" baskını!

Artvin'de, polis tarafından düzenlenen operasyonla Bizans dönemine ait 34 parça tarihi sikke ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Artvin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, H. V, H. Ç. ve H. K'de Bizans dönemine ait 34 adet sikkeyi piyasaya sürmek istediğini belirledi.

Harakete geçen polis ekipleri 3 kişiyi üzerlerinde 34 adet tarihi sikke ile Hopa ilçesinde ele geçirirken, bu kişiler daha sonra çıkartıldıkları savcılıkça serbest bırakıldı.

Tarihi sikkelere el konulurken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel