Artvin’den sel ile sürüklenen kütükler Gürcistan sahillerini doldurdu!

Son selin ardından Türkiye’den doğup Batum’da denize dökülen Çoruh Nehri’nin taşıdığı ağaç kütükleri ve odun parçaları Batum sahillerini kapladı.
Artvin’den sel ile sürüklenen kütükler Gürcistan sahillerini doldurdu!

Türkiye'den doğup Gürcistan'ın Batum şehrinden denize dökülen Çoruh Nehri'nin son yaşanan selde taşıdığı ağaç kütükleri ve odun parçaları Batum sahillerini doldurdu. Batum halkı sahile akın ederek kışlık yakacaklarını karşılamak için odun topladı.

kutuk2

Türkiye'nin Doğu Karadeniz Bölgesi'nde hafta sonu etkili olan şiddetli yağışlar Artvin'in Borçka ilçesinde de etkili oldu. Yağışlar ile birlikte özellikle Macahel-Karagöl ve Klaskur bölgesinden derelerin Çoruh Nehri'ne taşıdığı ağaç kütükleri, odun ve dal parçaları Çoruh nehri ile birlikte Gürcistan'ın Batum sahiline ulaştı.

Batum sahilleri odun ve kütük parçaları ile dolarken, yöre halkı kışlık yakacaklarını karşılamak üzere Batum sahiline akın etti. Batum Belediyesi ekipleri de sahilde temizlik çalışmasına başlarken, o anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

kutuk1

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir