Artvin'deki cinayette yeni gelişme!

Türkiye'de ilk olarak Haber61'in duyurduğu Artvin'deki cinayetin ardından yeni gelişmeler yaşandı. Artvin'in Ardanuç ilçesinde iki gündür haber alınamayan Şener Durmuş'un cesedinin, ormanlık alanda başından vurulmuş halde bulunması olayı ile ilgili gözalt

Artvin'deki cinayette yeni gelişme!
Türkiye'de ilk olarak Haber61'in duyurduğu Artvin'deki cinayetin ardından yeni gelişmeler yaşandı.
 
Artvin'in Ardanuç ilçesinde iki gündür haber alınamayan Şener Durmuş'un cesedinin, ormanlık alanda başından vurulmuş halde bulunması olayı ile ilgili gözaltına alınan iki kişi tutuklandı.
 
Durmuş'un kaybolduğu gün hayvan alımı için birlikte Hamurlu köyüne gittiği belirlenen G.A. (29) ile A.D'nin (23) ifadesi, jandarma ekiplerince alındı.
 
 
G.A. ve A.D'nin üzerinde yapılan aramada, çoraplarının içine saklanmış 3 bin lira bulundu. Bundan yola çıkan jandarma ekipleri, zanlıların Durmuş'un 5 bin lirasını gaspettiklerini ve 2 bin lirasını ilçede borçları bulunan kişilere verdiklerini belirledi.
 
Köyde arama yapan ekipler, olayda kullanılan av tüfeğini bir çadırda gizlenmiş vaziyette buldu. Zanlıların, Durmuş'un cep telefonu ile özel eşyalarını dereye attıkları da belirlendi.
 
G.A. ve A.D, jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
 
G.A'nın, ifadesinde, Durmuş'un daha önceden kendisinden ucuza koyun satın aldığını ve bunu hazmedemediğini, bu nedenle de tekrar koyun almak için geldiğinde cinayeti işlediğini itiraf ettiği söylediği öğrenildi.
 
Ardanuç Mal Müdürlüğünde memur olarak çalışan Durmuş'un (51) cesedi, 27 Nisan'da evinden ayrıldıktan sonra geri dönmemesi üzerine başlatılan arama çalışmaları sonucunda, Hamurlu köyü yoluna 150 metre uzaktaki ormanlık arazide başından vurulmuş ve üzeri çalılarla örtülmüş halde bulunmuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler