Artvin'deki 50 yıllık özlem bitiyor

2002 yılında 23 köy muhtarı, ortak bir dilekçe ile köylerinin yolunu kısaltacak olan Hınzat Köprüsü'nün yapımı için başvuruda bulunmuştu. Köprü ihalesinin yapılması bölge halkı tarafından sevinçle karşılandı. Vatandaşlar, "Yıllardır bu köprünün yapılması

Artvin'deki 50 yıllık özlem bitiyor

2002 yılında 23 köy muhtarı, ortak bir dilekçe ile köylerinin yolunu kısaltacak olan Hınzat Köprüsü'nün yapımı için başvuruda bulunmuştu. Köprü ihalesinin yapılması bölge halkı tarafından sevinçle karşılandı. Vatandaşlar, "Yıllardır bu köprünün yapılması için mücadele ettik. Çok uğraşmamıza rağmen bazen siyasi, bazen parasızlık engeliyle karşılaştık. Nasip bugüneymiş. Katkısı olanlara teşekkür ediyoruz. İlçe Kaymakamımızın büyük bir özveri ile çalıştığını biliyoruz. Bu konuda onun büyük katkıları oldu.
Kendisine şükran ve minnet borçluyuz. Bu yol bölgemiz için çok önemliydi. Köprünün yapılması durumunda yolumuz yarı yarıya kısalacak. Halkımızın büyük bir özlemi ve hayaliydi. Herkese teşekkür ederiz. İnşallah en kısa sürede yapılır ve hizmete girer" dediler.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler