Artvin'de yola dökülen mazot kaza yaptırdı!

Artvin’de, Borçka-Hopa karayolu üzeri Vanet mevkisinde yola dökülen mazot nedeniyle kayganlaşan yolda meydana gelen kazada bir kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, plakası belirlenemeyen bir araçtan atıldığı ya da düştüğü tahmin edilen mazot bidonları k

Artvin'de yola dökülen mazot kaza yaptırdı!

Artvin’de, Borçka-Hopa karayolu üzeri Vanet mevkisinde yola dökülen mazot nedeniyle kayganlaşan yolda meydana gelen kazada bir kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, plakası belirlenemeyen bir araçtan atıldığı ya da düştüğü tahmin edilen mazot bidonları karayoluna saçıldı. Yaklaşık 100 metrelik alana dökülen mazot nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden Erdem Beşiroğlu yönetimindeki 50 EV 761 plakalı araç, duvara çarpması ile birlikte takla attı. Sıkıştığı araçtan yoldan geçenlerin yardımıyla çıkarılan Beşiroğlu, ambulansla Borçka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Jandarma ve trafik polisleri yolda önlem alarak, ulaşımı tek şeritten kontrollü şekilde sağladı. Karayolu ekiplerince yolda tuzlama yapılarak önlem alındı.

Kaza ve bidonlar ile yola atılan mazotla alakalı geniş çaplı araştırma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel