Artvin'de yangın! Evler, hayvanlar...

Artvin'in Yusufeli ilçesinde çıkan yangında, 2 ev, 2 ahır ve 2 samanlık yandı. Olayda 2 büyükbaş, 4 küçükbaş hayvan telef oldu.İlçenin Kazahora Mahallesi'nde bulunan Cemalettin Demirci'ye ait bir evde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın kısa sürede

Artvin'de yangın! Evler, hayvanlar...

Artvin'in Yusufeli ilçesinde çıkan yangında, 2 ev, 2 ahır ve 2 samanlık yandı. Olayda 2 büyükbaş, 4 küçükbaş hayvan telef oldu.

İlçenin Kazahora Mahallesi'nde bulunan Cemalettin Demirci'ye ait bir evde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın kısa sürede yapıyı sardıktan sonra bitişikteki samanlık ile ahıra sıçradı.

Ardından yakındaki Cemalettin Demirci'nin kardeşi Dursun Ali Demirci'nin evi ile yanındaki ahır ve samanlığa yayılan yangına önce çevredeki vatandaşlarca müdahale edildi.

Yangın, vatandaşların çabalarına rağmen kontrol altına alınamayınca olay yerine itfaiye görevlileri çağrıldı.

Gelen itfaiye görevlilerince yoğun çabalar sonucu söndürülen yangında, Demirci kardeşlere ait 2 ev, 2 ahır ve 2 samanlık kullanılamaz hale geldi.

Olayda, ahırlardaki 2 inek ile 4 koyun telef oldu.

Yangının çıkış sebebinin araştırıldığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel