Artvin'de silahlı kavga; 2 yaralı

Artvin'de iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.İnönü Caddesi'ndeki bir otelin restoran kısmında, iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Olaya yerine giden polis ekipleri, kavgaya müdahale ederek, açılan ateş sonucu sol diz kapağından y

Artvin'de silahlı kavga; 2 yaralı

Artvin'de iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.İnönü Caddesi'ndeki bir otelin restoran kısmında, iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Olaya yerine giden polis ekipleri, kavgaya müdahale ederek, açılan ateş sonucu sol diz kapağından yaralanan T.G. ile kolundan yaralanan Y.G'nin hastaneye kaldırılmasını sağladı.

 

Bu sırada aracıyla olay yerine gelen ve yaralı T.G'nin akrabası olan B.A, silahını polislere doğrulttu. Polislerin, silahını bırakarak teslim olmasını istediği B.A, biraz uzaklaştıktan sonra havaya 2 el ateş ederek kaçmaya çalıştı. Aracının önü kesilen B.A, etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

 

Polis, olaya ilişkin başlattığı çalışma sonucu, kavgaya karıştıkları belirlenen M.S. ile 5 kişiyi daha gözaltına aldı.

 

Emniyetteki işlemlerinin ardından Artvin Adliyesi'ne sevk edilen bu kişilerden B.A. ile M.S, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel