Artvin'de müzik festivali

 3. Uluslararası Tulum ve Müzik Festivali kapsamında Artvin'in Borçka ilçesinde sahne alan 350 kişilik dansçı grubu büyük beğeni topladı.3. Uluslararası Tulum ve Müzik Festivali kapsamında her gün farklı bir ilçede sahne alan dansçı grubu, bu kez Artvin'd

Artvin'de müzik festivali

 

3. Uluslararası Tulum ve Müzik Festivali kapsamında Artvin'in Borçka ilçesinde sahne alan 350 kişilik dansçı grubu büyük beğeni topladı.

3. Uluslararası Tulum ve Müzik Festivali kapsamında her gün farklı bir ilçede sahne alan dansçı grubu, bu kez Artvin'de Borçkalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Gün içinde gezerek ilçeyi tanıma fırsatı bulan dansçılar, Borçka Belediye Başkanı Oral Küçük'ü makamında ziyaret ederek ülkelerinden getirdikleri hediyelerini takdim etti.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Borçka Belediye Başkanı Oral Küçük, "Farklı ülkelerden insanların buraya gelmesi bize ayrı bir hediyedir. Ziyaretten dolayı son derece mutlu oldum. Şahsım adına ve Borçka halkı olarak teşekkürlerimizi iletiyoruz" dedi.

Uluslararası Tulum ve Müzik Festivali Komitesi adına açıklama yapan Hakan Güven ise, "Festivalin 5. ayağı Borçka'da düzenlenen gösteriler sonrasında Fındıklı ilçesinde gala düzenleyeceğiz" diye konuştu.

Belediye binası önünden itibaren başlayan kortej yürüyüşünün ardından konser alanında saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan gösteride Türkiye adına Ankara Üniversitesi Halk Oyunları Ekibi sahne alırken, ardından performanslarını sergileyen Makedonya, Bulgaristan, Osetya, Gürcistan, Romanya, Sırbistan ve Murgul Belediyesi Halk Oyunları Ekibi, büyük beğeni topladı.

Yaklaşık 2 saat süren gösteriler, Artvinli genç sanatçı Vira Cemal'in konseri ile devam etti.

5 farklı ilçede devam eden Uluslararası Tulum ve Müzik Festivali'nin galası Rize'nin Fındıklı ilçesinde yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel