Artvin'de korkutan yangın

Artvin’in Şavşat ilçesinde meydana gelen yangında bir evin çatı katı kullanılamaz hale geldi.  Şavşat ilçesinin Atatürk caddesinde dün gece 22.00’da meydana gelen yangında Naci Altun’a ait 3 katlı evin çatısından başlayan yangın bir anda büyüyerek evin tü

Artvin'de korkutan yangın
Artvin’in Şavşat ilçesinde meydana gelen yangında bir evin çatı katı kullanılamaz hale geldi. 
 
Şavşat ilçesinin Atatürk caddesinde dün gece 22.00’da meydana gelen yangında Naci Altun’a ait 3 katlı evin çatısından başlayan yangın bir anda büyüyerek evin tüm çatısını sardı. Şavşat İtfaiyesi ve Şavşat Orman İşletmesine ait itfaiye araçlarının yangına müdahalesi sonucu evin tamamen yanması engellenmiş oldu. Yangında 3 katlı evin çatı katı tamamen yanarken vatandaşlar arasında büyük paniğe neden oldu. Olay yerine anında gelen Şavşat İlçe Emniyet Amirliği yetkilileri ve ekipleri olay yerinde geniş bir güvenlik önlemi alarak herhangi bir kazaya sebebiyet vermedi.
 
Yangını ilk gören Seyfettin Karagöz, isimli vatandaş, “Ben uyumaya gidiyordum. Bir anda dışarda yangını gördüm. Yangın evin mutfak ve tuvalet bölümünün üst katı hizasından başlamıştı. Hemen bağırıp hortumu tuttum ama benim küçük bir hortumla tuttuğum su hiçbir şeyi ifade etmedi. Bu arada komşularımız itfaiyeye haber ettiler. İtfaiye geldi ve yangını söndürdü” dedi.
 
Olayla ilgili inceleme devam ediyor.
 
Öte yandan, yangını duyan ve gören Şavşatlı vatandaşlar olay yerine koştu. Yıllar önce Şavşat İlçesi Cumhuriyet caddesinde onlarca ev yanmıştı. Bu yangını gören ve duyan vatandaşlar yıllar önceki o yangının korkusnu hala üzerinden atamadığı görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel