Artvin'de kaza! Ölü ve yaralılar var

Artvin-Yusufeli yolunda kızlarının mezuniyet törenine giderken aracını mıcıra kaptıran bir kişi hayatını kaybetti. Kazada, araç içerisinde bulunan 5 kişi de hafif şekilde yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Erzurum’da okuyan kızlarının mezuniyet töreni için

Artvin'de kaza! Ölü ve yaralılar var
Artvin-Yusufeli yolunda kızlarının mezuniyet törenine giderken aracını mıcıra kaptıran bir kişi hayatını kaybetti. Kazada, araç içerisinde bulunan 5 kişi de hafif şekilde yaralandı.
 
Edinilen bilgiye göre, Erzurum’da okuyan kızlarının mezuniyet töreni için Artvin’den yola çıkan Servet Hamzaoğlu yönetimindeki 08 DC 928 plakalı araç, Yusufeli ilçesinde mıcıra kapıldı. Araç, yol kenarındaki direğe çarptı. Araçta bulunan 6 kişiden Servet Hamzaoğlu kazada ağır şekilde yaralanırken, eşi Canan Hamzaoğlu ile araçta bulunan diğer kişiler vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandılar. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis tarafından Artvin Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldılar. Başından yaralanan Servet Hamzaoğlu, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Canan Hamzaoğlu ve diğer yaralılar Artvin Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, durumlarının iyi olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler