Artvin'de kaza: 1 ölü

Kazada, Nuriye Kanmaz (45) olay yerinde hayatını yitirirken, Erdal Demirci ve Neşe Kanmaz yaralandı.Artvin merkeze bağlı Fıstıklı Köyü'nde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, biri ağır 2 kişide yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Erdal Demirci yöneti

Artvin'de kaza: 1 ölü

Kazada, Nuriye Kanmaz (45) olay yerinde hayatını yitirirken, Erdal Demirci ve Neşe Kanmaz yaralandı.

Artvin merkeze bağlı Fıstıklı Köyü'nde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, biri ağır 2 kişide yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Erdal Demirci yönetimindeki 08 DA 124 plakalı otomobil, Artvin merkeze bağlı Fıstıklı Köyü'nde dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu 250 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada otomobilde bulunan Nuriye Kanmaz (45) olay yerinde hayatını kaybederken, Neşe Kanmaz (22) ve araç sürücüsü Erdal Demirci yaralandı. Olay yerine gelen sivil savunma ekipleri zorlu arazi şartlarında ölü ve yaralılara ulaşarak sedye ve halatlar aracılığı ile uçurumdan çıkardı.

Yaralılar Artvin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, ağır yaralı olan Neşe Kanmaz burada yapılan ilk müdahalenin ardından Trabzon'daki Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'ne sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler