Artvin'de karı koca kavgası kötü bitti! Önce eşini sonra kendini vurdu

Artvin'de konuşmak için buluşan boşanma aşamasındaki çift arasında tartışma çıktı. Öfkeli koca önce eşini vurarak öldürdü sonra kendisini vurdu.

Artvin'de karı koca kavgası kötü bitti! Önce eşini sonra kendini vurdu

Artvin’in Arhavi ilçesinde boşanma aşamasında olan H.T. ve E.T. çifti konuşmak için dün buluşmuş, çıkan tartışmada öfkeli koca eşini silahla öldürmüş, daha sonra aynı silahla kendini vurmuştu. İki çocuk annesi H.T. bugün ikindi namazı sonrasında toprağa verilecek. Yoğun bakımda olan öfkeli koca ise yaşam mücadelesi veriyor.

Olay, dün saat 14.00 sıralarında ilçenin Musazade Mahallesi'nde meydana geldi. Boşanma aşamasında oldukları öğrenilen H.T. ve E.T. çifti, konuşmak üzere dışarda buluştu.

Burada, çift arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında E.T., yanındaki tabancayı çekip, eşi H.T.'ı vurduktan sonra, silahın namlusunu bu kez kendi başına dayayıp tetiği çekti.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekibinin kontrolünde, H.T.'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan E.T. ise Artvin Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bir süredir annesiyle yaşayan H.T., bugün Arhavi’de ikindi namazı sonrası kılınacak olan cenaze namazı sonrası toprağa verilecek. Yaralı olan öfkeli koca ise Artvin Devlet Hastanesi'nden Rize’ye sevk edilirken, durumu ciddiyetini koruyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel