Artvin'de karaya oturan gemide yeni gelişme! Mürettebattan iyi haber

Artvin'in Hopa ilçesinde fırtına nedeniyle bir kuru yük gemisi kara oturdu. Yapılan çalışmalar sonrası mürettebattan iyi haber geldi.

Artvin'de karaya oturan gemide yeni gelişme! Mürettebattan iyi haber

Artvin’in Hopa ilçesinde fırtına nedeniyle bir kuru yük gemisi dalgalara dayanamayarak önce kıyıya sürüklendi, ardından karaya oturdu.

AFAD, karaya oturan kuru yük gemisindeki 13 mürettebat ile ilgili olarak açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada, mürettebatta yer alan 13 kişinin tamamının kurtarıldığı, herhangi bir yaralanma ya da can kaybı olmadığı ifade edildi.

karaya-oturan-gemide-yeni-gelisme-1.webp

AFAD tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Bugün saat 10.00 sularında, Karadeniz’de yaşanan şiddetli fırtına nedeniyle, bölgedeki bir kuru yük gemisi Artvin-Hopa kıyılarında karaya oturmuştur.

Gemideki 13 mürettebatın tamamı kurtarılmıştır. Olayda hayatını kaybeden ve yaralanan vatandaşımız bulunmamaktadır.

Gemi mürettebatına ve ailelerine geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Özverili çalışmalarından dolayı ilgili tüm kurumlarımıza ve ekiplerimize teşekkür ederiz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler