Artvin'de iş makinası pazar yerine daldı! 1 kişi yaralı

Artvin'in Şavşat ilçesi'nde kontrolden çıkan iş makinesi pazar yerine girdi.

Artvin'de iş makinası pazar yerine daldı! 1 kişi yaralı

Artvin'in Şavşat ilçesinde yaşanan tehlikeli olayda, freni boşalan bir iş makinesi, kontrolünü kaybederek yokuş aşağı hızla kaymaya başladı ve cadde üzerinde kurulu pazar yerine daldı. Bu kaza, Yeniköy Mahallesi'nde meydana geldi ve olayda 1 kişi hafif yaralandı.

artvin.jpg

Edinilen bilgilere göre, Şavşat Belediyesi'ne ait iş makinesi, park halindeyken aniden freni boşaldı ve geriye doğru kaymaya başladı. Tam bu sırada, iş makinesinin hızla üzerlerine geldiğini fark eden pazar alışverişi yapan vatandaşlar, büyük bir panikle kaçışmaya başladı. Kontrolsüz bir şekilde pazar alanına giren iş makinesi, pek çok tezgahı devirip, park halindeki araçlara zarar vererek nihayetinde durabildi.

artvin2.jpg​​​​​​​

Olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri, hafif yaralanan bir kişiyi olay yerinde ilk müdahalenin ardından Şavşat Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Şans eseri, bu korkutucu kazada herhangi bir can kaybı yaşanmazken, hem tezgahlarda hem de bazı araçlarda maddi hasar oluştuğu bildirildi.

artvin3.jpg​​​​​​​

artvin1.jpg​​​​​​​

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel