Artvin'de İl İdare Şube Başkanları toplantısı

Artvin'de Vali Cengiz Ünsal, İl İdare Şube Başkanları ile bir araya geldi.

Artvin'de İl İdare Şube Başkanları toplantısı

Artvin'de düzenlenen İl İdare Şube Başkanları Toplantısı, Vali Cengiz Ünsal'ın başkanlığında gerçekleşti. Toplantıya Vali Yardımcıları Abdullah Arslantürk, Resul Yıldırım ve Dilara Şenoğlu, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Adatepe, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mehmet Çelik ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Abdurrahman Anlaş gibi önemli isimlerin yanı sıra, çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri katıldı.

Vali Ünsal, toplantıda yaptığı konuşmada, hizmet kalitesinin artırılması adına kurumlar arası koordinasyonun büyük önem taşıdığına vurgu yaptı. Vatandaş memnuniyetinin her zaman öncelikli olduğunu belirten Ünsal, "Bir sorun vatandaşın sorunuysa bizim de sorunumuzdur." diyerek, idarede hiçbir şeyin çözümsüz bırakılamayacağını ifade etti.

Toplantıda, kurum amirlerinin görüş, öneri ve talepleri ele alındı. Vali Ünsal, kurum ve kuruluşlara yapılan başvuruların hızlı ve etkin bir şekilde sonuçlandırılmasının önemini vurgulayarak, devam eden projelerin yerinde incelenmesi ve sıkı bir şekilde takip edilmesi yönünde talimatlar verdi. Bu toplantı, Artvin'deki kamu hizmetlerinin daha etkili ve verimli bir şekilde yürütülmesi adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler