Artvin’de heyelan sonrası ulaşım kontrollü sağlanmaya başladı!

Artvin’in Yusufeli ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen heyelanın ardından kapanan Yusufeli-Artvin ve Yusufeli-Erzurum karayolları kontrollü olarak trafiğe açıldı.
Artvin’de heyelan sonrası ulaşım kontrollü sağlanmaya başladı!

Artvin’in Yusufeli ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen heyelan nedeniyle kapanan Yusufeli-Artvin ve Yusufeli-Erzurum karayollarında ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Yusufeli ilçesinde sabah saatlerinde ilçe girişinde bulunan T14 tünelinin bulunduğu bölgede yamaçtan kopan toprak ve kaya parçaları karayoluna düştü.

Heyelanın ardından bölgeye ekipler sevk edildi. Heyelan sebebiyle yol ulaşıma kapanırken, ekipler güvenlik önlemleri kapsamında yolun hemen alt kısmında alternatif bir tahliye güzergahı oluşturdu. Araç geçişlerine kontrollü olarak izin verilirken, heyelan riskinin sürdüğü bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir