Artvin’de dev kaya kütleleri kontrollü şekilde düşürüldü

Artvin’in Borçka ilçesinde yol güvenliğini tehdit eden tonlarca ağırlıktaki dev kaya kütleleri, AFAD koordinesinde yapılan çalışma ile kontrollü şekilde düşürüldü. Operasyon sırasında geniş güvenlik önlemleri alındı.
Artvin’de dev kaya kütleleri kontrollü şekilde düşürüldü

Artvin’in Borçka ilçesine bağlı Aksu Mahallesi’nde yol güvenliğini tehdit eden dev kaya kütleleri ekiplerin çalışmasıyla kontrollü şekilde düşürüldü.

AFAD koordinesinde profesyonel ekipler ve dağcıların katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda, tonlarca ağırlıktaki kayalar özel yöntemlerle koparılarak aşağı düşürüldü. Çalışmalar sırasında yol ve çevrede herhangi bir risk oluşmaması için geniş güvenlik önlemleri alındı.

artvinde-dev-kaya-kutleleri-kontrollu-sekilde-dusuruldu

ULAŞIM GÜVENLİĞİ SAĞLANDI

Kontrollü şekilde gerçekleştirilen çalışmanın ardından bölgede ulaşım güvenliği sağlanırken, tehlike oluşturan kaya kütleleri tamamen ortadan kaldırıldı.

O ANLAR CEP TELEFONU KAMERALARINA YANSIDI

Dev kaya parçalarının düşürülme anı çevrede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla görüntülendi. Görüntülerde kayaların kontrollü şekilde koparılarak aşağı düştüğü anlar yer aldı. 

artvinde-dev-kaya-kutleleri-kontrollu-sekilde-dusuruldu

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.