Artvin'de de eş zamanlı baskın!

Erzurum, Van, Ardahan ve Artvin'de yapılan eş zamanlı operasyonlarda, kömür ihalelerine fesat karıştırarak kamu kurumlarını dolandırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 9 kişiden 8’i tutuklandı.Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Müca

Artvin'de de eş zamanlı baskın!

Erzurum, Van, Ardahan ve Artvin'de yapılan eş zamanlı operasyonlarda, kömür ihalelerine fesat karıştırarak kamu kurumlarını dolandırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 9 kişiden 8’i tutuklandı.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan bir yıllık takip sonucu, suç işlemek amacıyla çete kurdukları ve çete kapsamında 'edimin ifasına fesat karıştırarak resmi evrakta sahtecilik yaptıkları' iddiasıyla gözaltına alınan S.Y, F.Ç, G.K, E.K, S.D, S.Y, F.K, B.Y, ve A.D. emniyetteki sorgularının ardından adliye’ye sevk edildi.

Şüphelilerden 1'i serbest kalırken 8’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler