Artvin'de çıkan yangında iki aile evsiz kaldı

Artvin'in Borçka ilçesine bağlı Aralık köyünde dün gece çıkan yangında iki ev kullanılamaz hale geldi. Bayramın birinci gününde perişan olan aile fertleri yangında sağ kurtulurken, eşyalar zarar gördü.Dün gece Gül ailesinin oturduğu evden sabaha karşı dum

Artvin'de çıkan yangında iki aile evsiz kaldı

Artvin'in Borçka ilçesine bağlı Aralık köyünde dün gece çıkan yangında iki ev kullanılamaz hale geldi. Bayramın birinci gününde perişan olan aile fertleri yangında sağ kurtulurken, eşyalar zarar gördü.

Dün gece Gül ailesinin oturduğu evden sabaha karşı dumanlar yükseldi. Çatı katında çıkan yangın üzerine evde tek başına kalan Eşref Gül (83), evden duman kokularının geldiğini ardından da yatağından fırlayarak dışarıya çıktığını ve komşulardan yardım istediğini söyledi.
 
Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinden önce köylü vatandaşlar hortumlar ile ve su kapları ile su taşıyarak yangını söndürmeye çalıştı. Evde bulunan 20 milyon nakit para yanarak kül oldu.
 
Bayramda evsiz kalan 83 yaşındaki Eşref Gül,"Evimizin tarihi bir geçmişi var. Evin içinde 20 milyon lira param bulunmaktaydı. Yanarak kül oldu. Ben şimdi ne yapacağım hiçbir şeyim kalmadı" diye dert yandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel