Artvin'de barajda kaza: 1 ölü

14 Ocak Cuma günü yaşanan talihsiz kaza sonucu tamirhanede çalışan motor ustası 34 yaşındaki Bülent Özkent hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre; kaza, paletli bir kepçenin hidrolik hortumunda ortaya çıkan arızanın giderilmesi için kepçenin kova kısmın

Artvin'de barajda kaza: 1 ölü

14 Ocak Cuma günü yaşanan talihsiz kaza sonucu tamirhanede çalışan motor ustası 34 yaşındaki Bülent Özkent hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre; kaza, paletli bir kepçenin hidrolik hortumunda ortaya çıkan arızanın giderilmesi için kepçenin kova kısmının havaya kaldırılmasının ardından meydana geldi. Bülent Özkent, yağ kaçıran hortumu incelemek ve müdahale etmek isterken bu esnada hidrolik hortumunun yerinden çıkmasıyla havaya kaldırılmış olan iş makinesi kovasının düşmesi sonucu altında kalarak olay yerinde hayatını kaybetti.

Ambulansla Artvin Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Özkent’in burada yapılan muayenesinde hayata dönüş umudu olmadığı anlaşıldı. Bülent Özkent’in ölüm sebebi ile ilgili olarak Artvin Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile jandarma tarafından soruşturma başlatıldı.

Kazanın ardından Artvin Devlet Hastanesine akın eden iş arkadaşları, dostları ve akrabaları gözyaşlarını tutamadılar. Artvin’in tanınmış, sevilen simalarından Çap Suat’ın yeğeni olan Bülent Özkent, evli ve henüz 1,5 yaşında olan bir erkek çocuk babasıydı.

 Vefat eden Bülent Özkent'in cenazesi pazar günü Salkımlı Köyü'nde toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler