Artvin'de AK Parti'li vekile 77 TL ceza

 Artvin'de emniyet kemeri uygulaması yapan polis, kemer takmayan AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla ile aracı kullanan danışmanı Mustafa Yeşilyurt'a da ceza yazdı. Durdurdukları araçların sürücülerini emniyet kemeri takmaları yönünde uyaran polis,

Artvin'de AK Parti'li vekile 77 TL ceza

 

Artvin'de emniyet kemeri uygulaması yapan polis, kemer takmayan AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla ile aracı kullanan danışmanı Mustafa Yeşilyurt'a da ceza yazdı.
 
Durdurdukları araçların sürücülerini emniyet kemeri takmaları yönünde uyaran polis, kemer takanları teşekkür ederek gönderdi. Yaklaşık 400 metre sonra bir başka ekibin durdurduğu aynı araçlarda kemerlerini çıkarttığı belirlenen, 'Park edecektim', 'Araca yeni bindim, takacaktım' gibi mazeretler ileri sürenlere 77'şer lira ceza kesildi.
 
AK PARTİLİ VEKİL: YENİ HAREKET ETMİŞTİK
 
İkinci uygulamada durdurulan araçta bulunan AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla ve aracı süren Danışmanı Mustafa Yeşilyurt'ta da kemer takmadıkları gerekçesiyle 77'şer TL para cezası kesildi. Gazetecilerin konuya ilişkin sorusunu yanıtlayan Kışla, trafik kurallarına mutlaka uyulması gerektiğini belirterek, "Yeni hareket etmiştik. Bize de sürpriz oldu. Kanunlar herkes için gerekli. Birine uygulayıp diğerine uygulama yapılmaz diye bir şey yok" dedi. Kışla ve danışmanı Yeşilyurt, ceza makbuzunu aldıktan sonra kemerlerini takarak yola devam etti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler