Artvin'de Ak Belediye Çoşkusu

Artvin’de, yerel seçimlerin sonuçlanmasının ardından sokağa dökülen Ak Partililer davul zurna eşliğinde doyasıya eğlendi.Soğuk hava ve kar yağışına aldırmayan partililer, adayları Mehmet Kocatepe ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan lehine sloganlar attı. Ata

Artvin'de Ak Belediye Çoşkusu

Artvin’de, yerel seçimlerin sonuçlanmasının ardından sokağa dökülen Ak Partililer davul zurna eşliğinde doyasıya eğlendi.

Soğuk hava ve kar yağışına aldırmayan partililer, adayları Mehmet Kocatepe ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan lehine sloganlar attı. Atapark önünde toplanan partililere konuşma yapan Mehmet Kocatepe, seçim otobüsüne çıkarak partililere seslendi. Kocatepe’ye, Ak Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla ve İl Başkanı Erkan Balta eşlik etti. İlk olarak konuşma yapan İl Başkanı Erkan Balta şu ifadelere yer verdi: “Milletine aşkla bağlı olan, hizmet etmeye talip olan Recep Tayyip Erdoğan’ın Ak Parti eliyle Artvin’e hizmet etmeyi Allah bu gün nasip eylediği için Rabbime hamdediyorum."

ARTVİN KAZANDI KİMSE KAYBETMEYECEK

Ak Parti Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, emeklerinin boşa gitmediğini belirterek şunları söyledi: "Beş yıllığına hizmet etme şansı yakaladık. Cenab-ı Hak bundan sonra sizleri ve bizleri mahcup etmesin. Sevgili kardeşlerim biz sadece hizmeti misyonumuzu kurmuş, herkese kucak açmışız. Artvin’imizde hizmeti hayata geçirmek için sizlerinde desteğiyle çok büyük bir şans yakalamış durumdayız. Evet, beş yıllığına bu şehri projelerimizle ayağa kaldırmak için söz verdik. Esas mücadele, esas çalışma şimdi başlıyor. Biz hemşehrilerimize gittik kendimizi anlattık, derdimizi anlattık, onları dinledik ama kimseye asla dil uzatmadık, kalp kırmadık, gönül kırmadık, karalamadık sadece yapacaklarımızı anlattık. Demek ki Artvin insanı böyle bir politikayı seviyor böyle bir siyaseti seviyor. Bu kadar oyu Artvin insanımızın tamamından aldık. Oy vereniyle vermeyeniyle şu andan itibaren şimdiye kadar belki Artvin’in belediye başkanı adayından öte Ak Parti'nin belediye başkan adayıydık ama artık buradaki hemşehrilerimiz bizi Artvin’in tamamına belediye başkanı yapmıştır. Biz, bütün Artvin’in belediye başkanı olacağız. Kocatepe’yle Artvin kazandı hiç kimse kaybetmeyecek. Bu güzel başarıyı bize yaşatan başta teşkilatlarımız, merkez ilçe teşkilatımız, kadın kollarımız, çilekeş bacılarım gençlik kollarımız, partimizin kuruluşundan bu güne kadar hakkı olduğu halde belediye meclis üyeliğinde olsun başkan adaylığında olsun, her türlü fedakarlığı göstermiş benim teşkilat mensubum bütün kardeşlerime teşekkür ediyorum." 

KOCATEPE AİLESİNDEN HELALLİK İSTEDİ

Kocatepe, herkesten helallik isteyerek sözlerini şöyle sürdürdü: "Hepiniz fedakarlık yaptınız biz de fedakarlık yaptık, esas bana göre fedakarlık yapmış ailemi başta ilkokul beşe giden kızım olmak üzere, diğer kızım, oğlum, eşim ki, eşim arkadaşlar herkes bir şey söyledi ah yüreğime nasıl iğne batırdıklarını bir bilseniz. Eşim iki dizinden ameliyat olacaktı, ama böyle bir kutsal görev Artvin’e hizmet davası gündeme gelince, olmadı şehrin yokuşlarında belki gözleri yaşararak yürüdü, onlar bizim en büyük gücümüz, beş yıl boyunca onlardan fedakarlık istiyorum, haklarını helal etsinler. Sizlerle birlikte kocaman bir aile olduk, Rabbim bizi mahcup etmesin. Allaha şükretmeniz lazım. Sevgili kardeşlerim bundan sonra yapmak bize yıkmak başkalarına, derlemek toparlamak bize kırmak dökmek başkalarına düşecek onun için çok büyük bir sorumluluğu sırtımıza almanın vermiş olduğu ağır başlılıkla hareket edeceğiz. Artvin’in dağına, taşına, kuşuna, kurduna, akıllısına, delisine, ölüsüne sağına hepsine hizmet etmek için geliyoruz ayrım yapmadan sevgiyle muhabbetle geliyoruz. Şükür namazı kılıyoruz bizim kutlamamız en güzel böyle olacak. Allah razı olsun der hepinize sevgilerimi saygılarımı sunuyorum.” 
Konuşmaların ardından zaferi kutlayan partililer davul zurna eşliğinde horon oynadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel