Artvin'de 73 köy yolu ulaşıma kapandı

Artvin'in 73 köy yolunda yağan kar nedeniyle ulaşım kesildi.

Artvin'de 73 köy yolu ulaşıma kapandı

Artvin'de ve bağlı ilçelerde önceki gün başlayan yoğun kar yağışı, bölgede yaşamı olumsuz etkiledi. Etkili olan kar yağışı sonucunda 73 köy yolunun ulaşıma kapanmasıyla, ilgili ekipler karla mücadele çalışmalarına devam ediyor.

Kar yağışının etkili olduğu bölgelerden Ardanuç'ta 8, Şavşat'ta 48, Yusufeli'nde 11 ve Borçka'nın Camili bölgesinde 6 köy yolu olmak üzere toplamda 73 köy yolu ulaşıma kapandı. Bölgede yaşayan vatandaşların ulaşım ihtiyaçları ve güvenlikleri için ekipler yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan, Artvin Ardahan karayolunun Sahara Geçidi'nde de etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi sebebiyle kapatılan yol, yapılan çalışmalar sonucunda yeniden trafiğe açıldı. Karayolları Genel Müdürlüğü, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı duyuruda, yolun ağır taşıtlar için zincir donanımı zorunluluğu olmak kaydıyla tüm araçlar için trafiğe açıldığını bildirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler