Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü'ne ziyaret

Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tilki, Artvin Çağdaş Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği üyelerini makamında kabul etti.

 Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü'ne ziyaret

 Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Tilki, "Üniversitemiz, Artvin halkı ile barışık, kentle bütünleşmiş, ulusal ve uluslararası özellikleriyle Kafkasya bölgesinde öne çıkmış farkındalık oluşturan bir üniversite haline gelecektir." dedi.

Artvin Çağdaş Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği üyelerini makamında kabul eden Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tilki, üniversitenin tercih edilen bir hale gelebilmesi için ellerinden gelen çalışmayı yapacaklarını belirterek, doğal güzellikleri ve flora zenginliği ile tabiat harikası olan Artvin'in, aynı zamanda ülkenin en güvenli şehirleri arasında yer aldığını ifade etti.

Dinamik ve genç bir üniversite olarak bilimsel alanda ön sıralara çıkmak ve öğrenci sayısını 15 bine ulaştırmanın da hedefleri arasında olduğunu anlatan Prof. Dr. Tilki, "Eğitim öğretimin kalitesini yükseltmek, akademik alanda bilimsel proje ve çalışmalara imza atarak bölgenin ve dolayısıyla ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunmak öncelikli hedeflerimiz arasındadır. Üniversitemiz, Artvin halkı ile barışık, kentle bütünleşmiş, ulusal ve uluslararası özellikleriyle Kafkasya bölgesinde öne çıkmış farkındalık oluşturan bir üniversite haline gelecektir." diye konuştu.

Ziyarette, Artvin Çağdaş Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Mutlu da çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler