Artvin Valisinden defterdara ziyaret

Artvin Valisi Ömer Doğanay, 28. Vergi Haftası dolayısıyla Artvin Defterdarı İbrahim Bayraktar'ı makamında ziyaret etti.

Artvin Valisinden defterdara ziyaret
 Artvin Valisi Ömer Doğanay, 28. Vergi Haftası dolayısıyla Artvin Defterdarı İbrahim Bayraktar'ı makamında ziyaret etti.
 
Vali Doğanay beraberindeki İl Emniyet Müdürü Mehmet Selvi ile birlikte ziyaret ettiği Defterdar İbrahim Bayraktarla bir süre görüştü ve kurumlarının iş ve işlemleri hakkında bilgi aldı.
 
Doğanay, vergi ödemenin vatandaşlık görevi olduğunu belirterek, verginin devletin en büyük gelir kaynaklarından biri olduğunu ve kalkınmanın temelini oluşturduğunu söyledi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bayraktar ise verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının artırılması amacıyla her yıl şubat ayının son haftasının Vergi Haftası olarak kutlandığı söyledi.
 
Bayraktar, 28. Vergi Haftası'nın bu yıl 27 Şubat - 3 Mart arasında tüm yurtta olduğu gibi Artvin'de de çeşitli etkinliklerle kutladıklarını söyledi.
 
Hafta dolayısıyla çeşitli etkinliklerle halkı bilinçlendirmeye çalışacaklarını kaydeden Bayraktar, "İlimizde 2016 yılında genel tahakkuk 447 milyon 406 bin, tahsilat ise 343 milyon 721 bin liradır." dedi.
 
Ziyaretin sonunda Vali Doğanay, defterdarlık

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel