Artvin Gazeteciler Cemiyetinden Savcı'ya ziyaret

Gazeteciler Artvin’e atanan Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Çelik’i makamında ziyaret ettiler

Artvin Gazeteciler Cemiyetinden Savcı'ya ziyaret
Artvin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Alkan ve beraberindeki basın mensupları, son kararnamelerde Artvin’e atanan Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Çelik’i makamında ziyaret ettiler.Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) kararnamesiyle Cumhuriyet... 01 Mart 2017 Çarşamba 12:42 5 Okunma Artvin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Alkan ve beraberindeki basın mensupları, son kararnamelerde Artvin’e atanan Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Çelik’i makamında ziyaret ettiler.
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) kararnamesiyle Cumhuriyet Başsavcısı olarak Artvin’e atanan, Şebinkarahisar Cumhuriyet Savcısı Sedat Çelik görevine başladı. Artvin Gazeteciler Cemiyeti’nin hayırlı olsun ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Artvin Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Çelik, kentte yayın yapan gazeteleri yakinen takip ettiğini ifade ederek”Basın önemi bir güç . Bilgilerin kamuoyuna doğru bir şekilde aktarılması adına dönem dönem basınla birlikte çalışmalar yapacağız “dedi.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler