Artvin deprem olacak dediler sokağa döküldüler

Doğu Karadeniz bölgesinde son dönemlerde merkez üssü Gürcistan olan artçı depremlerin sayısının artmasının ardından bölge halkının huzursuzluğu devam ediyor.Haber61 haberidirGürcistan’a en yakın il olan Artvin’de ise artçı şokların daha fazla hissedilmesi

Artvin deprem olacak dediler sokağa döküldüler

Doğu Karadeniz bölgesinde son dönemlerde merkez üssü Gürcistan olan artçı depremlerin sayısının artmasının ardından bölge halkının huzursuzluğu devam ediyor.

Haber61 haberidir

Gürcistan’a en yakın il olan Artvin’de ise artçı şokların daha fazla hissedilmesi vatandaşları ve Çoruh Üniversitesinde okuyan öğrencileri korkutmaya devam ediyor. Artvin’in Hopa ilçesinde hurafe gibi dilden dile yayılan “bölgemizde bu gece 01:00 ile 02:00 arası deprem bekliyoruz ”sözü ise vatandaşları iyice huzursuz etti.  

Vatandaşlar tarafından Hopa Belediyesi hoparlör ile vatandaşları uyardı sözü ise iyice Artvinlileri korkuttu. Belediye yetkilileri ile yapılan telefon görüşmesinde böyle bir anonsun yapılmadığı ifade edilse de özellikle ilçede yaşayan vatandaşlar geceyi tedirgin geçirdi.  

İddiaya göre Üniversiteye bağlı öğrenci yurtlarında yetkililer öğrencilere ilimizde ve ilçelerimizde deprem olmayacak anonsu yaptı.

Hurafe olarak kulaktan kulağa yayılan dedikodu en fazla Çoruh Üniversitesi öğrencilerini korkuttu.

Sosyal medya Facebook’ta üniversite öğrencilerinin kullandığı “ÇAÜ İTİRAF” sayfasında  öğrenciler korkularını dile getirdi. 

1.20121227102734.gif

2.20121227102750.gif

3.gif

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel