Arslan'dan anlamlı ziyaret

 Of Kaymakamı Eren Arslan, ilçeye bağlı Sefaköy’de ikamet eden 98 yaşındaki Gülhatun Kaptanoğlu nineyi evinde ziyaret ederek hayır duasını aldı.Çanakkale Zaferi’nin yaşandığı 1915 yılında dünyaya gelen ve 30 yaşında 5 çocuğuyla birlikte dul kalan Gülhatun

Arslan'dan anlamlı ziyaret

 

Of Kaymakamı Eren Arslan, ilçeye bağlı Sefaköy’de ikamet eden 98 yaşındaki Gülhatun Kaptanoğlu nineyi evinde ziyaret ederek hayır duasını aldı.

Çanakkale Zaferi’nin yaşandığı 1915 yılında dünyaya gelen ve 30 yaşında 5 çocuğuyla birlikte dul kalan Gülhatun nine “O zamanlar çok yoksulluk vardı. 100 kilo buğdayı sırtıma vurur nahiyeye getirir götürürdüm. Şimdi her şey çok kolay. Ama kıymet bilen, şükür bilen yok.

Yavrularımı büyütmek için, topladığım karayemişleri gider satar eve yiyecek alırdım. Burada evimde çok mutluyum. Burası benim vatanım. Sizlerden Allah razı olsun. Beni hatırladınız kalktınız geldiniz. Allah işlerinizi rast getirsin” dedi.

Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü ve Yaşlılar Haftası dolayısıyla ilçelerinde 1915 doğumlu tek yaşayan kişi olan Gülhatun Kaptanoğlu’nu evinde ziyaret ederek hayır duasını almak istediklerini belirten Of Kaymakamı Eren Arslan, bugünün özel olmasının yanında, her hafta düzenli olarak gerçekleştirdikleri köy gezilerinde Engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşları evlerinde ziyaret ederek gönüllerini almayı çalıştıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel