Arsin'de ihale ile plaka iddiası!

İlçede çalışan 60 taksi şoförü, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen ile görüşmek için belediye binasına geldi. Başkan Şen'i makamında bulamayan taksiciler, Başkan Vekili Ahmet Taşkın ve Bilal Beşir ile görüştü. Başkan Vekili Taşkın ile yaklaşık bir saat görü

Arsin'de ihale ile plaka iddiası!

İlçede çalışan 60 taksi şoförü, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen ile görüşmek için belediye binasına geldi. Başkan Şen'i makamında bulamayan taksiciler, Başkan Vekili Ahmet Taşkın ve Bilal Beşir ile görüştü.

Başkan Vekili Taşkın ile yaklaşık bir saat görüşen taksiciler, cuma günü Başkan Şen'le görüşme kararı alarak, belediye binasından ayrıldılar.

Grup adına gazetecilere açıklama yapan Bayram Gürsoy, belediyenin ihale ile taksici olmayan kişilere plaka verdiğini iddia ederek, şunları kaydetti:

''Arsin'de geçimini taksi şoförlüğünden sağlayan bizler ise mağdur olduk. İki gün içinde Belediye Başkanı Erdem Şen ile bir görüşme yapacağız. Görüşmemiz olumsuz geçtiği taktirde belediye binası önünde oturma eylemi yapmayı planlıyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel