Arsin'de halk ve emniyet bir arada

Arsin ilçe emniyet müdürü Hüseyin Cörüt'ün organize ettiği öğlen yemeğinde bir araya gelen siyaset,sivil toplum örgütü başkanları ve esnaflar organizasyondan dolayı ilçe emniyet müdürüne teşekkür ettiler.Arsin ilçe  kaymakamı Salih Altun’un da katıldığı d

Arsin'de halk ve emniyet bir arada

Arsin ilçe emniyet müdürü Hüseyin Cörüt'ün organize ettiği öğlen yemeğinde bir araya gelen siyaset,sivil toplum örgütü başkanları ve esnaflar organizasyondan dolayı ilçe emniyet müdürüne teşekkür ettiler.

Arsin ilçe  kaymakamı Salih Altun’un da katıldığı davete MHP,CHP ilçe başkanlarıyla Arsin Ziraat odası başkanı Hasan Kozoğlu, Arsinspor futbol şube başkanı Bekir Şengül, Asin belediye meclis üyesi Bilal Beşir, Süleyman Gürsoy, TES-İŞ Şube başkanı Cengizhan Gündoğdu, Atayurt belediye başkanı Hüseyin Zengin ve muhtarlar katıldı.
Yemekten sonra bir konuşma yapan ilçe kaymakamı Salih Altun bu gün burada güzel bir birliktelik ve kaynaşma yaşanmaktadır.
 
Halkla emniyetin içi içe olduğu güzel bir organizasyon.İlçe emniyet müdürlüğümüz vatandaşla el ele vererek ilçe emniyet binasında ve binanın dışında örnek bir çalışma yaptı.Bu birlikteliği öğlen yemeğinde misafirlere balık ikram ederekte pekiştirmiş oldu.Arsin huzurlu ve güzel bir ilçe.Bu tür dayanışma örneklerini çoğaltarak yaşamamız gerek diye ekledi.
 
İlçe emniyet müdürü Hüseyin Çörüt’de katkılarından ve katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederek eksikliğimiz varsa affedilmesini talep ederiz diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel