Arsin'de gelde çarpılma market

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Arsin ilçesi Yeşilce Mahallesinde bulunan bir market elektriği kaçağı nedeni ile zor anlar yaşıyor. Edinilen bilgiye göre; Market Sahibi Cemal Gürsoy, kasada otururken bir müşterisinin kapıyı tutuğunda çarpıldığını far

Arsin'de gelde çarpılma market

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Arsin ilçesi Yeşilce Mahallesinde bulunan bir market elektriği kaçağı nedeni ile zor anlar yaşıyor. Edinilen bilgiye göre; Market Sahibi Cemal Gürsoy, kasada otururken bir müşterisinin kapıyı tutuğunda çarpıldığını fark etti. Kendiside kapıyı kontrol etmek için dokununca elektrik akımına kapıldı.

Alüminyum kapının hemen üst kısmından geçen elektrik kablolarının değmesi nedeni ile akım oluştuğu tespit edildi. Durumu elektrik şirketine bildiren Gürsoy, kapısının önünde önlem alarak dışarıda beklemeye koyuldu. Saat 14:00’da yetkililerden yardım isteyen Gürsoy gece geç saatlere kadar gelen giden olmayınca marketini de kapatamadı.

Kontrol kalem ile kapıyı inceleyen Gürsoy, tehlikenin büyük olduğu için kapıya anahtarı sokmadı. Gürsoy, “ Burada sabah 14:00’dan beri bekliyoruz. Yetkililere haber verdim ne gelen var neden giden. İlla burada birinin çarpılması mı gerekli. Ben buradan içeri can güvenliği nedeni ile kimseyi sokmadım ama bakın yetkililer aynı duyarlılığı gösteriyor mu?”dedi.

Haber: Şükrü Üçüncü

20150519112253.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel