Arsin'de anne- kız kayboldu

Alınan bilgiye göre, ilçenin Yeşiltepe Mahallesi'ndeki bir evde oturan ve Yolaç köyündeki bir yakınının düğününe katılan Ömer Ç. (27), cep telefonundan eşi Melek Ç'yi arayarak söz konusu düğüne gelmelerini istedi. Telefonda Ömer Ç'ye düğüne geleceğini söy

Arsin'de anne- kız kayboldu

Alınan bilgiye göre, ilçenin Yeşiltepe Mahallesi'ndeki bir evde oturan ve Yolaç köyündeki bir yakınının düğününe katılan Ömer Ç. (27), cep telefonundan eşi Melek Ç'yi arayarak söz konusu düğüne gelmelerini istedi.

Telefonda Ömer Ç'ye düğüne geleceğini söyleyen Melek Ç, buna rağmen düğüne gitmedi. Bir süre sonra eve dönen Ömer Ç, eşi Melek Ç. (21) ile 2 yaşındaki kızı Eda Ç'nin evde olmadığını anladı.

Akrabaları ve arkadaşlarını aramasına rağmen eşi ve kızından haber alamayan Ömer Ç, eşi ve kızının kaybolduğunu ve hayatlarından endişe ettiğini ifade ederek, Arsin İlçe Emniyet Müdürlüğüne başvurdu.

Polis, kayıp anne ile kızını bulmak için araştırma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler