Arsin kabuğunu değişti

Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, Arsin'in kabuğunu değiştirdiğini, ilçede farklı alanlarda kalıcı işlere imza attıklarını söyledi. Şen, esnaf ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada, ilçe esnafı ve halk ile sürekli olarak iletişim içerisinde olduklarını

Arsin kabuğunu değişti

Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, Arsin'in kabuğunu değiştirdiğini, ilçede farklı alanlarda kalıcı işlere imza attıklarını söyledi.

Şen, esnaf ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada, ilçe esnafı ve halk ile sürekli olarak iletişim içerisinde olduklarını belirtti.

Arsin'in artık eski Arsin olmadığını ifade eden Şen, ''Kabuk değiştiren ilçede farklı alanlarda kalıcı işlere imzalar attık. Arsin'de yapılan her çalışmada, halkımızın büyük destek ve katkıları bulunmaktadır. Bizim hedefimiz, insanlara her alanda katkıda bulunarak, vatandaş ayırımı yapmadan hizmet sunmaktır'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel